Stai cu ochii pe designerii Alpha pentru a putea urmari evolutia accesoriilor inspirate de tine.

Gabriel Geller
Avand un model desenat pe care nu-l putem schimba prea mult fiindca riscam sa iasa altceva, moodboardul ne obliga totusi sa intervenim inserând detalii care inspira dans energic, vitalitate si tinerețe.
In prima faza am ales doua culori complementare pentru piele. Un bleu ciel pastelat si un portocaliu de contrast ce ulterior va fi gravat cu un motiv care sa duca cu gandul la muzica și energie. Poza numarul doi arata cum deja pielea a fost taiata dupa un tipar gandit in prealabil.
Lana X Britnic
Dupa ce am printat materialul, ne pregatim de operatie: avem de taiat "pacientul" pe dimensiunile necesare. Premiul incepe sa prinda forma.
Lucram de zor la printarea digitala a materialului. Moodboard-ul castigatorului ne-a dus intr-o zona eco-verde. Dupa cum se vede clar, natura e frate cu digitalul.
Anca Dragu
Am proiectat produsul si i-am apreciat dimensiunile in functie de scopul lui. Apoi am ales material: o gresie cu samota pentru primul obiect. Am intins o placa de ceramica, am facut masuratorile si i-am construit peretii, i-am lipit cu atentie si am indreptat peretii.
Am finisat obiectul cu foi de smirghel de diverse grade de abraziune, pana la cel mai fin, apoi l-am glazurat cu un pistol cu aer comprimat si am inceput a doua ardere. Pentru accesoriul metalic, cutia de creioane, am apelat la un specialist in prelucrarea metalului.