Cunoaste designerii Alpha care s-au lasat inspirati in crearea accesoriilor ce iti vor completa stilul personal.

Lana X Britnic

Lana X Britnic reprezinta un brand de moda artistic(un parteneriat intre designerul Lana si remixerul cultural Julien Britnic) bazat pe efecte vizuale pop-art inspirate de icon-urile vietii de noapte bucurestene, personalitati literare romanesti clasice si stilul de viata digital, un mix de antropologie urbana, atitudine relaxata, cunoastere comuna si cultura pop.

Lana X Britnic au acceptat provocarea Galaxy Alpha ca un mod de exprimare a unui stil de viata pe care l-au adoptat si in care cred. Accesoriile create de ei se potrivesc perfect cu cei care iubesc sa iasa in evidenta.

Gabriel Geller

Gabriel Geller este reprezentantul propriului brand; filosofia accesoriilor sale spune ca obiectul este un purtator. El nu are o existenta proprie ci o existenta data, la care utilizatorul poate vibra sau nu, in functie de reala pasiune, stiinta si experienta investite.

In scoala a avut 'revelatia' accesoriilor din piele care sa mearga mana in mana cu tot ce e nou in materie de smartphone, tablete, etc.

Gabriel Geller a acceptat provocarea Galaxy Alpha ca urmare a dorintei lui de a crea accesorii de piele care sa inspire purtatorul si sa scoata in evidenta stilul personal.

Anca Dragu

Una ca Luna este un brand romanesc de portelan pictat manual fondat in 2012 de designerul Anca Vintila Dragu. Inspirata de albul imaculat al portelanului, Anca picteaza personaje de basm, motive traditionale, cai nazdravani si orice o inspira, pe cani, farfurii, ceainice sau bijuterii.

Designul Una ca Luna este rafinat, proaspat, contemporan. Uneori exuberant si insufletit de umor, alteori misterios si profund, este apreciat atat de un public tanar, urban, cat si de persoane sofisticate ce apreciaza arta.

Anca Vintila Dragu a acceptat provocarea Galaxy Alpha din dorinta de a-si transpune maiestria intr-un stil de viata estetic si contemporan, inspirat de cei care pun accent pe stilul personal.